Atilla Taş'ın Eleştirisine Tepki Yağdı! Kimse Bu Eleştiriyi Kabul Etmedi!

0

Atilla Taş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya fenomeninden gelen açıklama ile birlikte kullanıcılar ikiye bölündü. Sıcak Kafa dizisi hakkında söylediklerini duyanlar anlam veremeyecek. Son zamanlara damgasını vuran Atilla Taş, yine önemli paylaşımlarla gündem olmayı başardı.

Sıcak Kafa Dizisini Beğenmedi

Atilla Taş, Sıcak Kafa dizisini yerden yere vurdu ve “Netflix’de “Sıcak kafa” yı izledikten sonra, bir kez daha inandım ki biz fantastik, distopik işler yapamıyoruz abicim nokta! Her yerden sırıtıyor. Haluk Bilginer, Şevket Çoruh ve Yetkin Dikinciler’in harika oyunculukları da kurtaramıyor! Çok sıkıcı üstelik!”

Linci Göze Alarak Konuştu

Sosyal medya lincini göze aldığını belirten ünlü isim, açıklamasında “Valla her tür linci göze alıp, herkesin yalandan ayılıp bayıldığı abarttığı tüm dizi ve filmleri ifşa edeceğim burada! Birisi yapmalı, çünkü bazı abartı timleri insanları aptal hissettirip egolarını tatmin ediyorlar. Bir onlar anlıyor her şeyi!” ifadesini kullandı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir