ASUS ROG Phone 4 Modeli, 6000mAh Bataryaya Sahip Olacak

ASUS’un ROG Phone 3 modeli, bir önceki nesil modeldeki gibi 6.000mAh kapasiteli bir bataryaya sahipti. Şimdi ise yeni bir sızıntı, yaklaşan ASUS ROG Phone 4 modeli için de batarya kapasitesini ortaya koydu. Bu sızıntıya göre yaklaşan model de 6.000mAh kapasiteli bataryaya sahip olacak.

Piyasadaki mevcut amiral gemisi akıllı telefon modellerine baktığımız zaman sadece 5.000mAh kapasiteli birkaç modelin olduğunu görüyoruz. Bu nedenle ROG Phone 4 modelinde yer alacak olan 6.000mAh kapasiteli batarya oldukça yeterli olacaktır. ASUS, ROG Phone serisinde üç nesildir batarya kapasitesi konusunda bir değişiklik yapmıyor. Şirket, bunun yerine hızlı şarj teknoloji konusunda iyileştirmeler sunmaya karar verdi.

ASUS ROG Phone 4 Modeli, 65W Hızlı Şarj Desteği İle Gelebilir

Digital Chat Station’a göre ROG Phone 4, 60W veya 65W hızlı (kablolu) şarjı destekleyecektir. Bu kablolu hızlı şarj teknolojisi, kullanıcıların çift hücreli 6000mAh pili, 30W hızlı kablolu şarjı destekleyen önceki ROG Phone 3’ten daha hızlı şarj etmelerine izin verecek. Black Shark 4 ve Red Magic 6 gibi bu yıl piyasaya sürülecek diğer rakip oyun odaklı akıllı telefonlarıyla karşılaştırıldığında ROG 4’ün 60W/65W hızlı şarjı, 120W hızlı kablolu şarjından çok daha yavaş.

Hızlı şarj teknolojisi konusunda ASUS’un yaklaşan akıllı telefon modeli geride kalsa da batarya konusunda daha öne çıkıyor. Diğer modellerde 4.500mAh batarya yer alırken ROG Phone 4 modelinde 6.000mAh kapasiteli devasa bir batarya bulunacak. Bu da daha uzun süreler boyunca oyun oynama imkânı sunacak. Kullanıcılar daha hızlı şarj veya daha uzun süreli oyun arasında seçim yapmak zorunda olacak.

ROG Phone 4 ayrıca ters kablolu şarj, Quick Charge 4 ve Power Delivery’yi destekleyecektir. Telefonun, ROG Phone 3’ten en az dört ay daha erken olan bu çeyrekte gelmesi bekleniyor. Tıpkı diğer amiral gemisi telefonlarda olduğu gibi, ROG Phone 4’te Snapdragon 888 işlemci ve 5G desteği olacak. Ayrıca AMOLED ekranının 144Hz veya daha yüksek bir yenileme hızına sahip olması bekleniyor.

“ASUS ROG Phone 4 Modeli, 6000mAh Bataryaya Sahip Olacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir