Aldatmak Dizisine Yeni Oyuncu Katıldı! Aras Aydın Kimdir?

0

ATV’de ekrana gelen Aldatmak dizisine olan ilgi artıyor. Dizinin hikayesinde yeni bir döneme geçildi. Sevilen oyuncunun diziye katıldığı bilgisi iletildi. Aras Aydın’ın kim olduğu soruluyor. Dizide son yaşanan olaylar ve çok daha fazlasını sizlere iletiyor olacağız. İşte sevilen yapımla ilgili bilinmeyenler ve dahası yazımızda yerini aldı. Aldatmak dizisine dahil olan Aras Aydın, önemli bir karakter ile karşımıza çıkacak.

Aras Aydın Kimdir?

1989 doğumlu olan Aras Aydın, Melis Birkan ile evlidir. Sefirin Kızı, İnadına Aşk, Kiraz Mevsimi ve Şeref Sözü dizilerinde rol aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezunu. Eskişehir’de dünyaya gelen Aydın, 2010 yılında yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı ve Bülent Emin Yarar’ın başrolde olduğu “Öğretmen Kemal” adlı diziyle ilk oyunculuğa adım attı.

Aldatmak Son Bölüm Özeti

Oylum onu çok mutlu edecek bir haber alırken aynı zamanda hayal kırıklığıyla karşı karşıya kalır. Annesine gerçekleri itiraf etmekten korkarken, Tolga’nın bu yalanların gölgesinde yaşamaya tahammülü gittikçe azalmaktadır.

Sonunda hayatını yoluna koyan Ozan yeniden annesinin yanına taşınır. İş yerinde fark ettiği ters bir durumu Oltan’a anlatmak isterken Oltan’ı Yeşim’le baş başa yakalar. Ozan, ortaya çıktığında dengeleri yeniden değiştirecek bu bilgiyle ne yapacaktır?

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir