2021 Honda Civic Etkileyici Tasarımı İle Karşınızda!

0

Japon otomotiv devi 2021 Honda Civic prototipini görücü karşısına çıkardı. Tanıtılan araç prototip olmasına rağmen küçük dokunuşlar dışında fazla bir değişim görmeyeceğiz.

Yeni 2021 Honda Civic modelinin tasarımına göz atacak olursak aracın arka kısmından büyük bir değişime gidilmiş. Önceden karşımıza çıkan teaser’dan da anlaşılabileceği gibi eski fastback formu yumuşatılmış ve yeni Civic tam anlamıyla bir sedan görünümüne kavuşmuş durumda. Kullanılan yeni tasarım dili ile ise 2021 Honda Civic’in yüksekliği selefine göre biraz az. Bu azalmaya ön kaput ve omuz çizgisinden anlaşılabilmekte.

Yeni modelin ön kısmından yer alan yeni farlar ve bu ünitelerin altına kadar uzanan ince ızgara dikkatleri kolayca üstüne toplamakta. Modele yan taraftan baktığımız zaman ise yeni jant tasarımı göze çarpıyor. Bunlara ek olarak omuz çizgisinin ön çamurluğun ucundan başlayıp eskisine göre daha düz bir şekilde arkaya ilerlediği görünmekte.

Yeni Honda Civic’in arka kısmındaki tasarımı ise bir önceki modele göre daha sade ve modern. Arka kısımda da sportif bir tasarım kullanan Honda, bagaj spoyleri ve yuvarlak egzoz çıkışı ile bunu oldukça belli etmiş. Ayrıca bu modelde yer alan stop lambalar araca ayrı bir hava katmış. Solar Flare Pearl adındaki gövde renginin de yeni modele etkileyici bir görünüm kazandırdığı gözler önünde.

Peki 2021 Honda Civic Modelinin İç Tasarımı Nasıl Olacak?

2021 Honda Civic’in iç mekan tasarımı ile alakalı olarak henüz bir görsel paylaşılmadı. Japon marka yine de bir çizim görseli ile bu alan hakkında iyi bir ipucu verdi. Bu çizime göre 9 inç büyüklüğünde bir bilgi-eğlence ekranı ve tamamen dijital bir gösterge paneli karşımıza çıkıyor.

Yeni modelde bizi Honda Sensing sistemi kapsamında yeni aktif ve pasif güvenlik teknolojileri karşılayacak. Buna ek olarak yeni hava yastığı tasarımı ve çarpışma anında yolcuları ve yayaları daha iyi koruyabilecek yeni versiyon ACE (Advanced Compatibility Engineering) gövde yapısı detaylar arasında yerini almış.

İlk olarak resimlerde gördüğünüz Sedan formuyla satılacak olan Honda Civic daha sonrasında Hatckback ve Type R versiyonları ile de alıcı karşısına çıkacak.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir